Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glebe Hill United Rakso UTD
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Harrop probeert naar een medespeler te passen. Clark rent richting de bal. Clark passt de bal met de wreef. Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rogers probeert de bal met de borst te controleren. Clark met een sublieme pass. Hind rent richting de bal. Hind haalt uit met een fantastische trap. Tana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hind is nu in balbezit. Hind haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - Rakso UTD 0:1

15e minuut.
McCloughan rent richting de bal. Medhurst onderschept slim de pass. Medhurst passt de bal in één keer door. Chipperfield rent richting de bal. Chipperfield schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Milicic passt de bal in één keer door. Medhurst is nu in balbezit. Medhurst passt de bal zonder na te denken. Chipperfield rent richting de bal. Chipperfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glebe Hill United - Rakso UTD 1:1

41e minuut.
Crews geeft een hoge lob. Clark kopt de bal weg. Hind is nu in balbezit. Hind draait met de bal, schiet en ... Tana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - Rakso UTD 1:2

43e minuut.
Coombes rent richting de bal. Medhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Medhurst met een sublieme pass. Chipperfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipperfield schiet op doel. Hodgson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glebe Hill United - Rakso UTD 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glebe Hill United 50%, Rakso UTD 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glebe Hill United - Rakso UTD 2:2

47e minuut.
Rogers rent richting de bal. Chipperfield verovert de bal door een tackle van achteren. Chipperfield passt de bal zonder na te denken. Medhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhurst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glebe Hill United - Rakso UTD 3:2

58e minuut.
Harrop verovert de bal door een tackle van achteren. Harrop passt de bal met de wreef. Medhurst rent richting de bal. Chipperfield is nu in balbezit. Chipperfield schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrop verovert de bal door een tackle van achteren. Harrop geeft een lange en hoge pass. Chipperfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipperfield haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Coombes passt de bal zonder na te denken. Walker rent richting de bal. Hind verovert de bal door een tackle van achteren. Hind draait met de bal, schiet en ... Tana probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
McCloughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrop verovert de bal door een tackle van achteren. Harrop passt de bal met de wreef. Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glebe Hill United 36%, Rakso UTD 64%.
Glebe Hill United - Rakso UTD 3:2