Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rakso UTD Glebe Hill United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


5e minuut.
Butera met een sublieme pass. Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogers passt de bal in één keer door. Hind is nu in balbezit. Hind draait met de bal, schiet en ... Tana bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakso UTD - Glebe Hill United 1:0

21e minuut.
Butera verovert de bal door een tackle van achteren. Butera met een sublieme pass. Klungelig pakt Chipperfield de bal. Medhurst is nu in balbezit. Medhurst haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rakso UTD - Glebe Hill United 1:1

25e minuut.
Walker kopt de bal weg. Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak begaat een overtreding. Hind is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Clark neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Onoforo geeft een lange en hoge pass. Milicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Milicic passt de bal zonder na te denken. Daar is Chipperfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chipperfield draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Coppack geeft een lange en hoge pass. Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith onderschept slim de pass. Clark rent richting de bal. Clark schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Butera is nu in balbezit. Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Clark passt de bal zonder na te denken. Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakso UTD 50%, Glebe Hill United 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rakso UTD - Glebe Hill United 1:1

51e minuut.
Fleming is nu in balbezit. Medhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhurst verovert de bal door een tackle van achteren. Medhurst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rakso UTD - Glebe Hill United 1:2

59e minuut.
Coppack geeft een lange en hoge pass. Harrop bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark probeert naar een medespeler te passen. Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rakso UTD - Glebe Hill United 2:2

62e minuut.
Medhurst is nu in balbezit. Medhurst speelt de bal door. Chipperfield is nu in balbezit. Chipperfield draait met de bal, schiet en ... Hodgson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Clark heeft problemen om de bal te vangen. Clark passt de bal in één keer door. Hind is nu in balbezit. Hind draait met de bal, schiet en ... Tana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakso UTD - Glebe Hill United 3:2

71e minuut.
Coombes onderschept slim de pass. Coombes geeft de bal voor. Polak heeft problemen om de bal te vangen. Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rakso UTD - Glebe Hill United 4:2

79e minuut.
Walker geeft een lange en hoge pass. Clarke is nu in balbezit. McCloughan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McCloughan krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Rogers geeft een lange en hoge pass. Fleming is nu in balbezit. Fleming passt de bal met de wreef. Clark is nu in balbezit. Clark schiet op doel. Tana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Chipperfield onderschept slim de pass. Crews is nu in balbezit. Chipperfield verovert de bal door een tackle van achteren. Chipperfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakso UTD - Glebe Hill United 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakso UTD 44%, Glebe Hill United 56%.
Rakso UTD - Glebe Hill United 4:3