Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kezza Football club west brom
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


33e minuut.
Ward geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lawton met een snelle inworp. Masi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kladis bereikt de bal nog maar net als eerste. Eagleton onderschept slim de pass. Eagleton met een sublieme pass. Prasad is nu in balbezit. Prasad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bolton trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Love de bal. Eagleton rent richting de bal. Prasad rent richting de bal. Prasad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kezza Football club - west brom 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kezza Football club 49%, west brom 51%.
Kezza Football club - west brom 1:0

51e minuut.
Muscat speelt de bal door. Daar is Horsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrews begaat een overtreding. Horsley roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Horsley kan niet meer verder spelen. Neill komt het veld opgelopen.

53e minuut.
McCormick onderschept slim de pass. McCormick met een sublieme pass. Grubb speelt de bal door. Prasad rent richting de bal. Prasad draait met de bal, schiet en ... Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Boutsianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Masi onderschept slim de pass. Masi speelt de bal door. Gumprecht rent richting de bal. Gumprecht haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kezza Football club 44%, west brom 56%.
Kezza Football club - west brom 1:0