Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bkaries cu chulainn warriors
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sharpley kopt de bal weg. Winterbottom probeert de bal aan de voet te houden. Voice is nu in balbezit. Webb is nu in balbezit. Webb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Santalab rent richting de bal. Choony onderschept slim de pass. Choony passt de bal met de wreef. Osman rent richting de bal. Osman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Borkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borkowski passt de bal in één keer door. Santalab is nu in balbezit. Choony onderschept slim de pass. Choony draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sharpley kopt de bal weg. Webb heeft problemen om de bal te vangen. Baveas rent richting de bal. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Borkowski is nu in balbezit. Borkowski probeert naar een medespeler te passen. Dastey speelt de bal door. Osman is nu in balbezit. Osman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Baveas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveas geeft de bal voor. Foley is nu in balbezit. Natale onderschept slim de pass. Natale geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grierson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Webb maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - cu chulainn warriors 0:1

21e minuut.
Grierson met een snelle inworp. Sharpley is nu in balbezit. Choony begaat een overtreding. Choony krijgt een gele kaart. Sharpley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sharpley met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Mirco de bal. Webb is nu in balbezit. Webb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - cu chulainn warriors 0:2

25e minuut.
Coveny rent richting de bal. Coveny geeft een hoge lob. Grierson speelt de bal door. Voice rent richting de bal. Voice schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - cu chulainn warriors 0:3

27e minuut.
Choony kopt de bal weg. Osman kan de bal niet met de borst controleren. Sharpley onderschept slim de pass. Choony onderschept slim de pass. Choony draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Choony verovert de bal door een tackle van achteren. Choony met een sublieme pass. Webb rent richting de bal. Webb schiet op doel. Coulthard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - cu chulainn warriors 0:4

43e minuut.
Garland is nu in balbezit. Santalab bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santalab moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Santalab kan niet meer verder spelen. Vrkic komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bkaries 51%, cu chulainn warriors 49%.
Bkaries - cu chulainn warriors 0:4

54e minuut.
Webb draait met de bal, schiet en ... Coulthard probeert naar een medespeler te passen. Sharpley kopt de bal weg. Webb is nu in balbezit. Webb haalt uit met een fantastische trap. Coulthard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kamara geeft een hoge lob. Inworp. Dastey met de inworp. Choony rent richting de bal. Choony draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Winterbottom rent richting de bal. Voice onderschept slim de pass. Voice speelt de bal door. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb haalt uit met een fantastische trap. Coulthard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Coulthard speelt de bal door. Vrkic kopt de bal weg. Mirco heeft problemen om de bal te vangen. Foley rent richting de bal. Foley geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Baveas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bkaries 57%, cu chulainn warriors 43%.
Bkaries - cu chulainn warriors 0:4