Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
west brom allstars101
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


10e minuut.
Lachlan probeert naar een medespeler te passen. Giannopoulos rent richting de bal. Giannopoulos passt de bal in één keer door. Gumprecht rent richting de bal. Gumprecht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
west brom - allstars101 1:0

14e minuut.
Goodwin trapt de bal weg. Sterrey kopt de bal weg. Galea probeert de bal aan de voet te houden. Peake is nu in balbezit. Peake schiet op doel. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Tunbridge onderschept slim de pass. Tunbridge geeft een hoge lob. Inworp. Kladis met een snelle inworp. Lawton geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Souris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohy verovert de bal door een tackle van achteren. Lohy passt de bal met de wreef. Masi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Batty geeft een hoge lob. Schwarzer rent richting de bal. Kladis begaat een overtreding. Kladis krijgt een gele kaart. Schwarzer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mason zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Galea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peake rent richting de bal. Peake draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Peake rent richting de bal. Love rent richting de bal. Peake onderschept slim de pass. Peake draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
west brom - allstars101 1:1

35e minuut.
Love is nu in balbezit. Sterrey onderschept slim de pass. Sterrey passt de bal zonder na te denken. Peake is nu in balbezit. Peake haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
west brom - allstars101 1:2

38e minuut.
Peake met een sublieme pass. Schwarzer heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schwarzer zal de hoekschop nemen. Peake krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: west brom 50%, allstars101 50%.
west brom - allstars101 1:2

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lohy neemt de hoekschop. Klungelig pakt Zane de bal. Gumprecht rent richting de bal. Gumprecht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
west brom - allstars101 2:2

83e minuut.
Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason is nu in balbezit. Mason probeert naar een medespeler te passen. Masi heeft problemen om de bal te vangen. Masi passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Mason rent richting de bal. Masi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason onderschept slim de pass. Masi onderschept slim de pass. Masi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: west brom 26%, allstars101 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
west brom - allstars101 2:2