Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kezza Football club Liverpool FCz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten matig
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Cooke is nu in balbezit. Cooke met een sublieme pass. Zhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Irizarry rent richting de bal. Irizarry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Irizarry draait met de bal, schiet en ... Muscat probeert naar een medespeler te passen. Andrews bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes geeft een hoge lob. Higgins bokst de bal weg.

17e minuut.
Srhoj is nu in balbezit. Eagleton is nu in balbezit. Srhoj begaat een overtreding. Srhoj krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ward met een snelle inworp. Eagleton probeert de bal met de borst te controleren. Eagleton passt de bal in één keer door. Prasad rent richting de bal. Prasad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kezza Football club - Liverpool FCz 1:0

36e minuut.
Whalan onderschept slim de pass. Whalan passt de bal in één keer door. Boutsianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Eagleton rent richting de bal. Eagleton geeft de bal voor. Papaluca bokst de bal weg.

37e minuut.
Muscat bereikt de bal nog maar net als eerste. Irizarry is nu in balbezit. Irizarry passt de bal in één keer door. Andrews bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrews draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kezza Football club 41%, Liverpool FCz 59%.
Kezza Football club - Liverpool FCz 1:0

59e minuut.
Mendes kan de bal niet met de borst controleren. Muscat geeft de bal voor. Klungelig pakt Fuller de bal. Prasad bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kezza Football club - Liverpool FCz 2:0

66e minuut.
Sharpley bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao onderschept slim de pass. Zhao passt de bal in één keer door. Irizarry is nu in balbezit. Irizarry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kezza Football club 39%, Liverpool FCz 61%.
Kezza Football club - Liverpool FCz 2:0