Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool FCz west brom
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


14e minuut.
Banks verovert de bal door een tackle van achteren. Banks met een sublieme pass. Zhao is nu in balbezit. Zhao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool FCz - west brom 1:0

31e minuut.
Galea geeft een hoge lob. Masi kan de bal niet met de borst controleren. Fanning rent richting de bal. Gumprecht onderschept slim de pass. Gumprecht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Irizarry verovert de bal door een tackle van achteren. Zhao rent richting de bal. Irizarry is nu in balbezit. Irizarry haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Love kopt de bal weg. Whalan met een sublieme pass. Daar is Lane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumprecht verovert de bal door een tackle van achteren. Gumprecht schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Corica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masi is nu in balbezit. Masi passt de bal met de wreef. Gumprecht heeft problemen om de bal te vangen. Gumprecht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FCz 41%, west brom 59%.
Liverpool FCz - west brom 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lane met de inworp. Whalan speelt de bal door. Zhao rent richting de bal. Zhao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Irizarry passt de bal zonder na te denken. Galea rent richting de bal. Grubb is nu in balbezit. Irizarry rent richting de bal. Irizarry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Whalan passt de bal in één keer door. Irizarry rent richting de bal. Neill rent richting de bal. Zhao onderschept slim de pass. Zhao draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Neill rent richting de bal. Corica probeert naar een medespeler te passen. Cooke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooke geeft de bal voor. Mendes geeft een lange en hoge pass. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool FCz 42%, west brom 58%.
Liverpool FCz - west brom 1:0