Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cu chulainn warriors Newport United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 14.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Armstrong kopt de bal weg. Klungelig pakt Koutsoukos de bal. Santalab rent richting de bal. Koutsoukos onderschept slim de pass. Koutsoukos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Woodin rent richting de bal. Voice bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodin is nu in balbezit. Voice rent richting de bal. Voice schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Voice bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloete is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voice. Voice krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Irizarry geeft een lange en hoge pass. Inworp. Santalab met de inworp. Foley is nu in balbezit. Foley geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Koutsoukos verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsoukos geeft een lange en hoge pass. Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Selling verovert de bal door een tackle van achteren. Selling geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Grierson probeert naar een medespeler te passen. Sharpley bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong onderschept slim de pass. Voice bereikt de bal nog maar net als eerste. Voice haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Skaife probeert naar een medespeler te passen. Santalab kopt de bal weg. Klungelig pakt Armstrong de bal. Woodin is nu in balbezit. Woodin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cloete controleert de bal met de borst. Voice bereikt de bal nog maar net als eerste. Voice passt de bal zonder na te denken. Woodin is nu in balbezit. Woodin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Santalab met een sublieme pass. Sharpley is nu in balbezit. Sharpley probeert naar een medespeler te passen. Woodin is nu in balbezit. Woodin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cu chulainn warriors 48%, Newport United 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cu chulainn warriors - Newport United 0:0

48e minuut.
Voice raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Patterson komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Patterson is nu in balbezit. Patterson geeft een lange en hoge pass. Woodin rent richting de bal. Woodin schiet op doel. Skaife werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cu chulainn warriors - Newport United 1:0

67e minuut.
Agius onderschept slim de pass. Agius geeft een lange en hoge pass. Coveny kopt de bal weg. Koutsoukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsoukos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Armstrong passt de bal zonder na te denken. Newcombe is nu in balbezit. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson schiet op doel. Skaife probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cu chulainn warriors 48%, Newport United 52%.
cu chulainn warriors - Newport United 1:0