Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bkaries collingwood 10
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Bourke trapt de bal weg. Winterbottom kopt de bal weg. Piper rent richting de bal. Choony rent richting de bal. Choony draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baveas probeert de bal aan de voet te houden. Choony rent richting de bal. Baveas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baveas krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown passt de bal in één keer door. Osman rent richting de bal. Osman draait met de bal, schiet en ... Poutakidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - collingwood 10 1:0

35e minuut.
Brown speelt de bal door. O`Grady is nu in balbezit. Met opzet legt Winterbottom zijn tegenspeler op de grond. Winterbottom krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Love heeft problemen om de bal te vangen. O`Grady is nu in balbezit. Love is nu in balbezit. O`Grady is nu in balbezit. O`Grady haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bkaries 41%, collingwood 10 59%.
Bkaries - collingwood 10 1:0

57e minuut.
Piper rent richting de bal. Choony verovert de bal door een tackle van achteren. Choony passt de bal met de wreef. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Peake de bal. Choony bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Choony is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Natale zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Osman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Milne de bal onder controle te krijgen. Borkowski rent richting de bal. Choony rent richting de bal. Choony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - collingwood 10 2:0

81e minuut.
Love heeft problemen om de bal te vangen. Choony rent richting de bal. Love tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Choony raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Choony kan niet meer verder spelen. Huang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bkaries 30%, collingwood 10 70%.
Bkaries - collingwood 10 2:0