Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bkaries allstars101
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 15.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Mason heeft problemen om de bal te vangen. Huang is nu in balbezit. Huang speelt de bal door. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Huang is nu in balbezit. Mason onderschept slim de pass. Mason passt de bal met de wreef. Peake rent richting de bal. Peake schiet op doel. Coulthard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Sterrey onderschept slim de pass. Natale verovert de bal door een tackle van achteren. Natale met een sublieme pass. Peake bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Borkowski speelt de bal door. Peake kan de bal niet met de borst controleren. Sterrey rent richting de bal. Peake is nu in balbezit. Peake schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - allstars101 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bkaries 70%, allstars101 30%.
Bkaries - allstars101 0:1

58e minuut.
Daar is Souris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zane legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Osman raakt geblesseerd tijdens het duel. Huang kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Sterrey verovert de bal door een tackle van achteren. Sterrey geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Giannopoulos de bal onder controle te krijgen. Peake bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Lachlan rent richting de bal. Osman verovert de bal door een tackle van achteren. Osman passt de bal met de wreef. Huang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Klungelig pakt Garland de bal. Lachlan rent richting de bal. Garland schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lachlan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lachlan kan niet meer verder spelen. Ozbey komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bkaries 51%, allstars101 49%.
Bkaries - allstars101 0:1