Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
collingwood 10 Kezza Football club
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Peake raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matthews komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Klungelig pakt Muscat de bal. Wingall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingall geeft de bal voor. McCormick is nu in balbezit. McCormick draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Boutsianis verovert de bal door een tackle van achteren. O`Grady onderschept slim de pass. O`Grady passt de bal zonder na te denken. Prasad bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
collingwood 10 - Kezza Football club 0:1

32e minuut.
Muscat rent richting de bal. Muscat passt de bal met de wreef. Prasad is nu in balbezit. Prasad draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Milne de bal onder controle te krijgen. Bourke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: collingwood 10 58%, Kezza Football club 42%.
collingwood 10 - Kezza Football club 0:1

57e minuut.
Wingall heeft problemen om de bal te vangen. O`Grady bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Grady speelt de bal door. Love rent richting de bal. Love draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Guard geeft de bal voor. Piper is nu in balbezit. Piper geeft de bal voor. Perry is nu in balbezit. Perry probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Muscat bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Grady bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscat maakt een afschuwelijke overtreding. O`Grady moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. O`Grady kan niet meer verder spelen. Ghannam komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Naven bereikt de bal nog maar net als eerste. Naven passt de bal zonder na te denken. Sharpley is nu in balbezit. Ghannam verovert de bal door een tackle van achteren. Ghannam haalt uit met een fantastische trap. Higgins bokst de bal weg.

87e minuut.
Ghannam is nu in balbezit. Boutsianis is nu in balbezit. Ghannam begaat een overtreding. Boutsianis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Boutsianis kan niet meer verder spelen. Brodie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: collingwood 10 59%, Kezza Football club 41%.
collingwood 10 - Kezza Football club 0:1