Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bkaries Liverpool FCz
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Srhoj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brown zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choony heeft problemen om de bal te vangen. Choony geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Osman passt de bal in één keer door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown probeert naar een medespeler te passen. Choony rent richting de bal. Choony haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Borkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooke verovert de bal door een tackle van achteren. Cooke probeert naar een medespeler te passen. Zhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cooke is nu in balbezit. Choony rent richting de bal. Choony speelt de bal door. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Irizarry verovert de bal door een tackle van achteren. Baveas is nu in balbezit. Irizarry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irizarry krijgt een gele kaart. Baveas raakt geblesseerd tijdens het duel. Borkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Osman rent richting de bal. Osman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - Liverpool FCz 1:0

27e minuut.
Inworp. Brown met een snelle inworp. Whalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Choony onderschept slim de pass. Choony geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Choony probeert naar een medespeler te passen. Srhoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Srhoj speelt de bal door. Zhao is nu in balbezit. Zhao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bkaries - Liverpool FCz 1:1

34e minuut.
Mendes rent richting de bal. Mendes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Winterbottom de bal. Irizarry verovert de bal door een tackle van achteren. Irizarry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Irizarry passt de bal met de wreef. Zhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baveas krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Cooke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveas rent richting de bal. Zhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bkaries 41%, Liverpool FCz 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bkaries - Liverpool FCz 1:1

49e minuut.
Cooke bereikt de bal nog maar net als eerste. Choony onderschept slim de pass. Choony passt de bal zonder na te denken. Osman rent richting de bal. Osman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Choony raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huang komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Cooke rent richting de bal. Cooke speelt de bal door. Zhao is nu in balbezit. Zhao schiet op doel. Coulthard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - Liverpool FCz 1:2

77e minuut.
Abreu met een harde bal richting middenveld. Winterbottom kopt de bal weg. Klungelig pakt Cooke de bal. Huang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bkaries 36%, Liverpool FCz 64%.
Bkaries - Liverpool FCz 1:2