Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
west brom Bkaries
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Winterbottom rent richting de bal. Gumprecht verovert de bal door een tackle van achteren. Masi rent richting de bal. Gumprecht is nu in balbezit. Gumprecht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
west brom - Bkaries 1:0

9e minuut.
Borkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumprecht rent richting de bal. Winterbottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumprecht onderschept slim de pass. Gumprecht draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bolton trapt de bal weg van het doel. Winterbottom kopt de bal weg. Klungelig pakt Love de bal. Choony onderschept slim de pass. Choony schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lohy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winterbottom. Lohy raakt geblesseerd tijdens het duel. Lohy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gumprecht is nu in balbezit. Gumprecht draait met de bal, schiet en ... Coulthard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
west brom - Bkaries 2:0

27e minuut.
Haliti is nu in balbezit. Haliti geeft de bal voor. Love kopt de bal weg. Daar is Gumprecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumprecht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
west brom - Bkaries 3:0

43e minuut.
Winterbottom is nu in balbezit. Gumprecht verovert de bal door een tackle van achteren. Gumprecht passt de bal met de wreef. Masi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: west brom 36%, Bkaries 64%.
west brom - Bkaries 3:0

59e minuut.
Masi passt de bal zonder na te denken. Winterbottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterbottom met een sublieme pass. Grubb is nu in balbezit. Grubb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
west brom - Bkaries 4:0

76e minuut.
Doeltrap. Haliti trapt de bal weg van het doel. Grubb kopt de bal weg. Gumprecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumprecht haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: west brom 42%, Bkaries 58%.
west brom - Bkaries 4:0