Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
allstars101 Newport United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 12.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Cloete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ozbey rent richting de bal. Ozbey geeft een hoge lob. Sterrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterrey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ryland speelt de bal door. Sterrey rent richting de bal. Sterrey probeert naar een medespeler te passen. Agius is nu in balbezit. Agius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Leijer geeft de bal voor. Ryland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agius is nu in balbezit. Agius haalt uit met een fantastische trap. Goodwin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
allstars101 - Newport United 0:1

9e minuut.
Schwarzer onderschept slim de pass. Schwarzer geeft een lange en hoge pass. Daar is Newcombe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peake is nu in balbezit. Peake haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
allstars101 - Newport United 1:1

11e minuut.
Ozbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Agius onderschept slim de pass. Sterrey schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sterrey krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Agius rent richting de bal. Zane onderschept slim de pass. Zane geeft de bal voor. Peake rent richting de bal. Peake haalt uit met een fantastische trap. Skaife bokst de bal weg.

18e minuut.
Leijer is nu in balbezit. Leijer geeft een lange en hoge pass. Tunbridge controleert de bal met de borst. Agius bereikt de bal nog maar net als eerste. Agius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
allstars101 - Newport United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: allstars101 48%, Newport United 52%.
allstars101 - Newport United 1:2

49e minuut.
Mason is nu in balbezit. Mason passt de bal in één keer door. Sterrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goodwin trapt de bal weg. Armstrong kopt de bal weg. Leijer rent richting de bal. Leijer met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
allstars101 - Newport United 1:3

58e minuut.
Batty raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lang komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Zane geeft een lange en hoge pass. Sterrey kan de bal niet met de borst controleren. Peake bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterrey is nu in balbezit. Sterrey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mason rent richting de bal. Armstrong is nu in balbezit. Mason schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Armstrong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: allstars101 52%, Newport United 48%.
allstars101 - Newport United 1:3