Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bkaries Kezza Football club
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Borkowski rent richting de bal. Eagleton verovert de bal door een tackle van achteren. Winterbottom is nu in balbezit. Eagleton onderschept slim de pass. Eagleton geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haliti is nu in balbezit. Haliti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mirco de bal. Prasad rent richting de bal. Prasad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - Kezza Football club 0:1

40e minuut.
Winterbottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingall onderschept slim de pass. Wingall speelt de bal door. Prasad is nu in balbezit. Prasad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - Kezza Football club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bkaries 52%, Kezza Football club 48%.
Bkaries - Kezza Football club 0:2

47e minuut.
Wingall met een snelle inworp. Andrews probeert de bal met de borst te controleren. Winterbottom met een sublieme pass. Prasad bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - Kezza Football club 0:3

50e minuut.
Prasad draait met de bal, schiet en ... Coulthard probeert naar een medespeler te passen. Muscat kopt de bal weg. Prasad is nu in balbezit. Prasad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - Kezza Football club 0:4

80e minuut.
Winterbottom passt de bal in één keer door. Andrews rent richting de bal. Andrews probeert naar een medespeler te passen. Prasad is nu in balbezit. Prasad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bkaries - Kezza Football club 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bkaries 57%, Kezza Football club 43%.
Bkaries - Kezza Football club 0:5