Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
m u nipps
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
White heeft problemen om de bal te vangen. White probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Burgoyne de bal. Burgoyne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
m u - nipps 0:1

10e minuut.
Burgoyne heeft problemen om de bal te vangen. Byrne rent richting de bal. Burgoyne is nu in balbezit. Byrne bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hicks geeft een hoge lob. McCallum kopt de bal weg. Burgoyne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Byrne bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrne draait met de bal, schiet en ... Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
m u - nipps 0:2

35e minuut.
Burgoyne speelt de bal door. White bereikt de bal nog maar net als eerste. Hicks onderschept slim de pass. Hicks geeft een lange en hoge pass. Racchi kopt de bal weg. Vidmar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buonavoglia kan de bal niet met de borst controleren. Vidmar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m u 48%, nipps 52%.
m u - nipps 0:2

53e minuut.
McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavoglia onderschept slim de pass. Buonavoglia speelt de bal door. Zmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmire haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming onderschept slim de pass. Fleming passt de bal in één keer door. Zmire rent richting de bal. Zmire draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
McCallum rent richting de bal. McCallum geeft de bal voor. Amien kan de bal niet met de borst controleren. Burgoyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoyne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m u 57%, nipps 43%.
m u - nipps 0:2
m u