Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RayzorRay Crunchy Unicorn FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra verovert de bal door een tackle van achteren. Nohra geeft een hoge lob. Tiatto is nu in balbezit. Tiatto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hunold geeft een hoge lob. Inworp. Garland met een snelle inworp. Madaschi geeft de bal voor. Poutakidis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RayzorRay - Crunchy Unicorn FC 0:1

16e minuut.
Sharpley probeert naar een medespeler te passen. Tiatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiatto probeert naar een medespeler te passen. Nohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hunold bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madaschi speelt de bal door. Poutakidis is nu in balbezit. Poutakidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Grella is nu in balbezit. Grella passt de bal zonder na te denken. Oksuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra is nu in balbezit. Nohra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RayzorRay - Crunchy Unicorn FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RayzorRay 64%, Crunchy Unicorn FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RayzorRay - Crunchy Unicorn FC 1:1

52e minuut.
Brownlie met een harde bal richting middenveld. Tennant kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert De Glanville de bal onder controle te krijgen. Nohra is nu in balbezit. Nohra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Oksuz rent richting de bal. Oksuz geeft een lange en hoge pass. Peterson heeft problemen om de bal te vangen. Poutakidis rent richting de bal. Poutakidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hunold is nu in balbezit. Madaschi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Poutakidis de bal. Poutakidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RayzorRay - Crunchy Unicorn FC 1:2

83e minuut.
Tiatto met de inworp. Tennant rent richting de bal. Garland legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garland krijgt een gele kaart. Tennant is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nohra neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RayzorRay 42%, Crunchy Unicorn FC 58%.
RayzorRay - Crunchy Unicorn FC 1:2