Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spiny ausies
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hind passt de bal zonder na te denken. Browne bereikt de bal nog maar net als eerste. Browne draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Steele de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Berry passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hind de bal. Griffiths begaat een overtreding. Hind is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ellem komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiny - ausies 1:0

19e minuut.
Curcija kopt de bal weg. Slager probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delgado zal de hoekschop nemen. Giannopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Beltrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Ellem begaat een overtreding. Delgado moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Delgado kan niet meer verder spelen. Cameron komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Griffiths rent richting de bal. Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgi verovert de bal door een tackle van achteren. Hind is nu in balbezit. Hind schiet op doel. Bakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Giannopoulos is nu in balbezit. Curcija is nu in balbezit. Giannopoulos begaat een overtreding. Giannopoulos krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Berry speelt de bal door. Giannopoulos rent richting de bal. McCallum rent richting de bal. McCallum schiet op doel. Van Bentum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spiny - ausies 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spiny 42%, ausies 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spiny - ausies 1:1

47e minuut.
Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham geeft een lange en hoge pass. Berry probeert de bal aan de voet te houden. Browne is nu in balbezit. Browne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Terminello met een sublieme pass. Slager is nu in balbezit. Giannopoulos onderschept slim de pass. Giannopoulos draait met de bal, schiet en ... Van Bentum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spiny - ausies 1:2

67e minuut.
Terminello heeft problemen om de bal te vangen. Holdsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum begaat een overtreding. McCallum krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Browne passt de bal zonder na te denken. Karavatakis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nesic. Nesic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spiny 51%, ausies 49%.
Spiny - ausies 1:2