Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xyhxyh@0916 CCCCCCCCC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 14.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Dastey passt de bal zonder na te denken. Webber is nu in balbezit. Lawton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lawton krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Milligan met een snelle inworp. Ryland bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong rent richting de bal. Tong draait met de bal, schiet en ... Alagich springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - CCCCCCCCC 1:0

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ghannam geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Milligan heeft problemen om de bal te vangen. Alagich is nu in balbezit. Alagich draait met de bal, schiet en ... O`Carroll probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - CCCCCCCCC 2:0

16e minuut.
Dastey bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher verovert de bal door een tackle van achteren. Gallagher probeert naar een medespeler te passen. Alagich is nu in balbezit. Alagich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Ryland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong passt de bal zonder na te denken. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - CCCCCCCCC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xyhxyh@0916 47%, CCCCCCCCC 53%.
xyhxyh@0916 - CCCCCCCCC 3:0

53e minuut.
Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher passt de bal zonder na te denken. Webber bereikt de bal nog maar net als eerste. Webber draait met de bal, schiet en ... Kilkelly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - CCCCCCCCC 3:1

73e minuut.
Lawton passt de bal met de wreef. Tong is nu in balbezit. Tong met een sublieme pass. Alagich rent richting de bal. Alagich draait met de bal, schiet en ... O`Carroll bokst de bal weg. Blake heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - CCCCCCCCC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xyhxyh@0916 42%, CCCCCCCCC 58%.
xyhxyh@0916 - CCCCCCCCC 4:1