Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sydney F.C sydney9
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


34e minuut.
Bunce rent richting de bal. Hawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Hawkins met een sublieme pass. Klungelig pakt Stathakis de bal. Stathakis schiet op doel. Butera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sydney F.C 58%, sydney9 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sydney F.C - sydney9 0:0

48e minuut.
Huang passt de bal in één keer door. Rose rent richting de bal. McCloughan rent richting de bal. McCloughan schiet op doel. Fisher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sydney F.C - sydney9 1:0

50e minuut.
Burgoyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang probeert naar een medespeler te passen. McCloughan rent richting de bal. McCloughan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Walker rent richting de bal. Bunce verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilevski rent richting de bal. Bunce onderschept slim de pass. Bunce geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kladis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap. Fisher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Bunce rent richting de bal. Burgoyne rent richting de bal. Burgoyne met een sublieme pass. Klungelig pakt Stathakis de bal. Stathakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Burgoyne onderschept slim de pass. Burgoyne geeft een lange en hoge pass. Kovacevic controleert de bal met de borst. Walker is nu in balbezit. Walker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rose rent richting de bal. McCloughan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose rent richting de bal. McCloughan bereikt de bal nog maar net als eerste. McCloughan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sydney F.C 53%, sydney9 47%.
Sydney F.C - sydney9 1:0