Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xyhxyh@0916 Galazy 11
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Graham speelt de bal door. Doumanis is nu in balbezit. Doumanis passt de bal zonder na te denken. McPharlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McPharlin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Arrarte speelt de bal door. Tobin is nu in balbezit. Tobin speelt de bal door. McPharlin rent richting de bal. McPharlin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kilkelly trapt de bal weg. Whitley kopt de bal weg. Adkins rent richting de bal. Adkins passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kilkelly de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - Galazy 11 0:1

19e minuut.
Lawton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tobin met een snelle inworp. Daar is Arrarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrarte geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Adkins geeft de bal voor. Inworp. Tobin met een snelle inworp. Arrarte is nu in balbezit. Arrarte geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Whitley bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich verovert de bal door een tackle van achteren. Doumanis verovert de bal door een tackle van achteren. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xyhxyh@0916 70%, Galazy 11 30%.
xyhxyh@0916 - Galazy 11 0:1

46e minuut.
Tong probeert naar een medespeler te passen. Alagich heeft problemen om de bal te vangen. Nikas rent richting de bal. Alagich verovert de bal door een tackle van achteren. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
xyhxyh@0916 - Galazy 11 1:1

49e minuut.
Dastey is nu in balbezit. Tobin onderschept slim de pass. Tobin passt de bal in één keer door. Arrarte is nu in balbezit. Arrarte schiet op doel. Kilkelly bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - Galazy 11 1:2

61e minuut.
Graham kopt de bal weg. Adkins rent richting de bal. Arrarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arrarte krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Klungelig pakt Lawton de bal. Arrarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrarte met een sublieme pass. McPharlin rent richting de bal. McPharlin schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Arrarte is nu in balbezit. Lawton speelt de bal door. McPharlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McPharlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - Galazy 11 1:3

82e minuut.
Klungelig pakt Ghannam de bal. Ghannam geeft de bal voor. Alagich is nu in balbezit. Alagich draait met de bal, schiet en ... Healy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cross is nu in balbezit. Cross passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Osei-Tutu de bal. McPharlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McPharlin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tong kopt de bal weg. Wilson rent richting de bal. Wilson geeft de bal voor. Tobin rent richting de bal. Tobin geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hicks haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xyhxyh@0916 66%, Galazy 11 34%.
xyhxyh@0916 - Galazy 11 1:3