Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galazy 11 xyhxyh@0916
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Dastey geeft de bal voor. Fyfe rent richting de bal. Alagich verovert de bal door een tackle van achteren. Alagich draait met de bal, schiet en ... Tomane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galazy 11 - xyhxyh@0916 0:1

12e minuut.
Hicks passt de bal met de wreef. McPharlin is nu in balbezit. Lawton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McPharlin raakt geblesseerd tijdens het duel. Whitley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fyfe rent richting de bal. Fyfe passt de bal in één keer door. Doumanis probeert naar een medespeler te passen. McPharlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McPharlin haalt uit met een fantastische trap. Kilkelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galazy 11 - xyhxyh@0916 1:1

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kilkelly niet meer kan verder spelen. Haliti komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Dastey onderschept slim de pass. Dastey geeft een hoge lob. Nikas heeft problemen om de bal te vangen. Alagich is nu in balbezit. Alagich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galazy 11 - xyhxyh@0916 1:2

25e minuut.
Tong passt de bal in één keer door. Alagich probeert de bal met de borst te controleren. Tong is nu in balbezit. Tong schiet op doel. Tomane maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Healy rent richting de bal. Healy geeft de bal voor. Daar is Graham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich draait met de bal, schiet en ... Tomane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galazy 11 53%, xyhxyh@0916 47%.
Galazy 11 - xyhxyh@0916 1:2

51e minuut.
Doumanis met een sublieme pass. Inworp. Osei-Tutu met de inworp. Healy bereikt de bal nog maar net als eerste. Healy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galazy 11 44%, xyhxyh@0916 56%.
Galazy 11 - xyhxyh@0916 1:2