Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sydney9 mighty med
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 12.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
Duffield rent richting de bal. Burgoyne onderschept slim de pass. Rane rent richting de bal. Burgoyne verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoyne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sydney9 - mighty med 1:0

18e minuut.
Stathakis is nu in balbezit. Rane rent richting de bal. Burgoyne verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoyne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sydney9 - mighty med 2:0

26e minuut.
Martin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schirripa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schirripa geeft een hoge lob. Giannakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannakopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sydney9 44%, mighty med 56%.
sydney9 - mighty med 2:0

52e minuut.
Vasilevski rent richting de bal. Vasilevski geeft de bal voor. Rane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rane passt de bal zonder na te denken. Agius geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Prince onderschept slim de pass. Hawkins is nu in balbezit. Hawkins met een sublieme pass. Stathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stathakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sydney9 48%, mighty med 52%.
sydney9 - mighty med 2:0