Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sydney9 PARISISCOOL2016
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Richter onderschept slim de pass. Bourke rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasilevski. Bourke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bourke wilt de vrije trap nemen. Paal! Hawkins met een sublieme pass. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sydney9 - PARISISCOOL2016 0:1

36e minuut.
Utting bereikt de bal nog maar net als eerste. Utting probeert naar een medespeler te passen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sydney9 - PARISISCOOL2016 0:2

39e minuut.
Bourke speelt de bal door. Kladis rent richting de bal. Richter maakt een afschuwelijke overtreding. Richter krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Stephenson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kladis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Djublic bereikt de bal nog maar net als eerste. Djublic geeft een hoge lob. Woodbridge bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sydney9 49%, PARISISCOOL2016 51%.
sydney9 - PARISISCOOL2016 0:2

48e minuut.
Burgoyne probeert naar een medespeler te passen. Stathakis rent richting de bal. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stathakis verovert de bal door een tackle van achteren. Stathakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Stathakis is nu in balbezit. Stathakis geeft de bal voor. Daar is Utting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Djublic is nu in balbezit. Djublic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Burgoyne passt de bal zonder na te denken. Stephenson is nu in balbezit. Stathakis rent richting de bal. Stathakis draait met de bal, schiet en ... Woodbridge probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Radcliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burgoyne. Radcliffe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radcliffe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Richter rent richting de bal. Vasilevski begaat een overtreding. Vasilevski krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Vasilevski geeft een hoge lob. Daar is Stathakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stathakis onderschept slim de pass. Stathakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sydney9 39%, PARISISCOOL2016 61%.
sydney9 - PARISISCOOL2016 0:2