Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PARISISCOOL2016 sydney9
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Vasilevski is nu in balbezit. Bourke onderschept slim de pass. Bourke probeert naar een medespeler te passen. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel. Fisher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Hawkins heeft problemen om de bal te vangen. Burgoyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoyne verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoyne draait met de bal, schiet en ... Woodbridge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Bourke rent richting de bal. Bourke geeft de bal voor. Utting heeft problemen om de bal te vangen. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Brennan rent richting de bal. Burgoyne verovert de bal door een tackle van achteren. Stathakis is nu in balbezit. Stathakis haalt uit met een fantastische trap. Karas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Burgoyne passt de bal met de wreef. Kladis is nu in balbezit. Kladis speelt de bal door. Djublic rent richting de bal. Djublic geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karas heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARISISCOOL2016 50%, sydney9 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PARISISCOOL2016 - sydney9 0:0

69e minuut.
Karas geeft een lange en hoge pass. Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hawkins wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hawkins kan niet meer verder spelen. Koutsoukos komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Karas passt de bal in één keer door. Seaman rent richting de bal. Seaman geeft de bal voor. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Prince geeft de bal voor. Inworp. Zillman met de inworp. Klungelig pakt Utting de bal. Utting geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
PARISISCOOL2016 - sydney9 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARISISCOOL2016 45%, sydney9 55%.
PARISISCOOL2016 - sydney9 1:0