Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xyhxyh@0916 kangroos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Klungelig pakt Healy de bal. Healy speelt de bal door. Lawton is nu in balbezit. Lawton geeft een lange en hoge pass. Huang kopt de bal weg. Barone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Parker met een sublieme pass. Alagich rent richting de bal. Ripepi onderschept slim de pass. Tong verovert de bal door een tackle van achteren. Tong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Barone trapt de bal weg. Davison heeft problemen om de bal te vangen. Dastey kopt de bal weg. Klungelig pakt Alagich de bal. Alagich haalt uit met een fantastische trap. Barone bokst de bal weg.

32e minuut.
Tong kan de bal niet met de borst controleren. Ripepi is nu in balbezit. Ripepi passt de bal met de wreef. Hodge rent richting de bal. Hodge schiet op doel. Kilkelly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Davison rent richting de bal. Dastey rent richting de bal. Davison onderschept slim de pass. Davison geeft een lange en hoge pass. Osei-Tutu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Adkins geeft de bal voor. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman geeft een lange en hoge pass. Hodge rent richting de bal. Hodge haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xyhxyh@0916 52%, kangroos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xyhxyh@0916 - kangroos 0:0

52e minuut.
Tong met een sublieme pass. Grella geeft de bal voor. Knight is nu in balbezit. Hodge verovert de bal door een tackle van achteren. Hodge draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lawton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davison is nu in balbezit. Davison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - kangroos 0:1

57e minuut.
Klungelig pakt Grella de bal. Ghannam rent richting de bal. Ripepi is nu in balbezit. Tong onderschept slim de pass. Tong geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Davison is nu in balbezit. Davison met een sublieme pass. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge draait met de bal, schiet en ... Knight probeert de bal aan de voet te houden. Kilkelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brabham neemt de hoekschop. Cross verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Lawton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight rent richting de bal. Hodge verovert de bal door een tackle van achteren. Hodge haalt uit met een fantastische trap. Kilkelly probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Knight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodge rent richting de bal. Hodge schiet op doel. Kilkelly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Tong passt de bal met de wreef. Daar is Alagich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osman speelt de bal door. Hodge rent richting de bal. Hodge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - kangroos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xyhxyh@0916 50%, kangroos 50%.
xyhxyh@0916 - kangroos 0:2