Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PARISISCOOL2016 Sydney F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Theoklitos met een harde bal richting middenveld. Clark is nu in balbezit. Colosimo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Clark is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brennan met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Brennan is nu in balbezit. Sabljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PARISISCOOL2016 - Sydney F.C 0:1

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark geeft een hoge lob. Klungelig pakt Richter de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Clark zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bourke rent richting de bal. Bourke geeft de bal voor. Daar is Theoklitos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PARISISCOOL2016 - Sydney F.C 1:1

44e minuut.
Huang rent richting de bal. Huang passt de bal met de wreef. Zorbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter onderschept slim de pass. Richter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PARISISCOOL2016 - Sydney F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARISISCOOL2016 49%, Sydney F.C 51%.
PARISISCOOL2016 - Sydney F.C 2:1

47e minuut.
Stephenson is nu in balbezit. Stephenson geeft een lange en hoge pass. Richter is nu in balbezit. Richter schiet op doel. Butera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARISISCOOL2016 - Sydney F.C 3:1

57e minuut.
Pilic kopt de bal weg. Bourke rent richting de bal. Bourke met een sublieme pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tobin met een snelle inworp. Brennan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rose. Rose krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Sabljak rent richting de bal. Rose rent richting de bal. Zillman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rose raakt geblesseerd tijdens het duel. Rose neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
PARISISCOOL2016 - Sydney F.C 3:2

83e minuut.
Bourke geeft een hoge lob. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Colosimo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Colosimo krijgt een gele kaart. Clark is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Richter kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
PARISISCOOL2016 - Sydney F.C 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARISISCOOL2016 37%, Sydney F.C 63%.
PARISISCOOL2016 - Sydney F.C 4:2