Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sydney F.C PARISISCOOL2016
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Zillman is nu in balbezit. Zillman probeert naar een medespeler te passen. Brennan rent richting de bal. Bourke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sabljak rent richting de bal. Brennan verovert de bal door een tackle van achteren. Rose onderschept slim de pass. Sabljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bourke rent richting de bal. Bourke passt de bal zonder na te denken. Theoklitos probeert de bal aan de voet te houden. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Huang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourke verovert de bal door een tackle van achteren. Bourke passt de bal met de wreef. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Utting is nu in balbezit. Utting geeft een hoge lob. Daar is Brennan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourke is nu in balbezit. Bourke draait met de bal, schiet en ... Butera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Tobin speelt de bal door. Sabljak heeft problemen om de bal te vangen. Seaman geeft de bal voor. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Karas heeft problemen om de bal te vangen. Woodbridge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sabljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sydney F.C - PARISISCOOL2016 1:0

23e minuut.
Clark is nu in balbezit. Clark geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kovacevic de bal onder controle te krijgen. Utting is nu in balbezit. Utting geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Clark rent richting de bal. Clark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark geeft de bal voor. Hunt onderschept slim de pass. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sydney F.C - PARISISCOOL2016 1:1

45e minuut.
Bunce verovert de bal door een tackle van achteren. Rose is nu in balbezit. Rose speelt de bal door. Sabljak rent richting de bal. Sabljak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sydney F.C 59%, PARISISCOOL2016 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sydney F.C - PARISISCOOL2016 1:1

48e minuut.
Richter is nu in balbezit. Hunt verovert de bal door een tackle van achteren. Hunt probeert naar een medespeler te passen. Bourke is nu in balbezit. Bourke draait met de bal, schiet en ... Butera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clark geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Butera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Richter is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kovacevic heeft problemen om de bal te vangen. Bourke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourke passt de bal in één keer door. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Utting speelt de bal door. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis geeft de bal voor. Sabljak rent richting de bal. Sabljak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sydney F.C - PARISISCOOL2016 2:1

89e minuut.
Davis is nu in balbezit. Zillman rent richting de bal. Rose tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rose krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sydney F.C 52%, PARISISCOOL2016 48%.
Sydney F.C - PARISISCOOL2016 2:1