Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galazy 11 sydney9
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Burgoyne heeft problemen om de bal te vangen. Doumanis is nu in balbezit. Doumanis probeert naar een medespeler te passen. McPharlin rent richting de bal. McPharlin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Graham speelt de bal door. Wilson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasilevski. Vasilevski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Burgoyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley verovert de bal door een tackle van achteren. Whitley probeert naar een medespeler te passen. McPharlin is nu in balbezit. McPharlin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hicks passt de bal in één keer door. McPharlin controleert de bal met de borst. Yon is nu in balbezit. McPharlin verovert de bal door een tackle van achteren. McPharlin haalt uit met een fantastische trap. Fisher bokst de bal weg. McPharlin rent richting de bal. McPharlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galazy 11 - sydney9 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galazy 11 41%, sydney9 59%.
Galazy 11 - sydney9 1:0

58e minuut.
Klungelig pakt Wilson de bal. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson rent richting de bal. Walker onderschept slim de pass. Walker geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Hawkins de bal. Whitley is nu in balbezit. Whitley met een sublieme pass. McPharlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McPharlin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galazy 11 53%, sydney9 47%.
Galazy 11 - sydney9 1:0