Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCCCCCCCC kangroos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Beauchamp verovert de bal door een tackle van achteren. Beauchamp probeert naar een medespeler te passen. Grella is nu in balbezit. Gallagher onderschept slim de pass. Gallagher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Grella geeft de bal voor. Inworp. Beauchamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher draait met de bal, schiet en ... Barone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Atkinson kopt de bal weg. Klungelig pakt Osman de bal. Webber is nu in balbezit. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallagher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Atkinson rent richting de bal. Atkinson geeft een lange en hoge pass. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CCCCCCCCC - kangroos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCCCCCCCC 49%, kangroos 51%.
CCCCCCCCC - kangroos 0:1

48e minuut.
Xu probeert de bal met de borst te controleren. Gallagher rent richting de bal. Gallagher passt de bal met de wreef. Webber bereikt de bal nog maar net als eerste. Webber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CCCCCCCCC - kangroos 1:1

52e minuut.
Grella met een sublieme pass. Brabham rent richting de bal. Met opzet legt Panopoulos zijn tegenspeler op de grond. Panopoulos krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gallagher probeert de bal aan de voet te houden. Grella bereikt de bal nog maar net als eerste. Grella passt de bal in één keer door. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Derries, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodge is nu in balbezit. Hodge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Panopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Davison is nu in balbezit. Davison passt de bal in één keer door. Hodge is nu in balbezit. Hodge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Milligan met een sublieme pass. Panopoulos rent richting de bal. Hodge onderschept slim de pass. Davison bereikt de bal nog maar net als eerste. Davison haalt uit met een fantastische trap. O`Carroll bokst de bal weg.

82e minuut.
Panopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Panopoulos passt de bal zonder na te denken. Webber rent richting de bal. Webber draait met de bal, schiet en ... Barone probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Webber bereikt de bal nog maar net als eerste. Webber haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCCCCCCCC - kangroos 2:1

86e minuut.
Webber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Landers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCCCCCCCC 48%, kangroos 52%.
CCCCCCCCC - kangroos 2:1