Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xyhxyh@0916 mighty med
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 11.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen tragic


5e minuut.
Cunico rent richting de bal. Adkins is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cunico. Cunico krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Dastey is nu in balbezit. Tong rent richting de bal. Tong passt de bal met de wreef. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rane bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong onderschept slim de pass. Tong met een sublieme pass. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Maras met een harde bal richting middenveld. Dastey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong met een sublieme pass. Alagich is nu in balbezit. Alagich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dastey probeert naar een medespeler te passen. Tong rent richting de bal. Tong probeert naar een medespeler te passen. Alagich rent richting de bal. Alagich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Giannakopoulos is nu in balbezit. Giannakopoulos met een sublieme pass. Cross rent richting de bal. Medhurst rent richting de bal. Medhurst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Giannakopoulos onderschept slim de pass. Giannakopoulos met een sublieme pass. Medhurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Medhurst draait met de bal, schiet en ... Kilkelly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - mighty med 0:1

32e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Healy onderschept slim de pass. Healy met een sublieme pass. Alagich probeert de bal met de borst te controleren. Alagich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft een lange en hoge pass. Medhurst is nu in balbezit. Giannakopoulos is nu in balbezit. Giannakopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - mighty med 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xyhxyh@0916 40%, mighty med 60%.
xyhxyh@0916 - mighty med 0:2

52e minuut.
Alagich rent richting de bal. Alagich passt de bal in één keer door. Rane rent richting de bal. Tong rent richting de bal. Tong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tong geeft de bal voor. Klungelig pakt Phillips de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ghannam zal de hoekschop nemen. Healy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Giannakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannakopoulos passt de bal in één keer door. Lawton probeert naar een medespeler te passen. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Maras trapt de bal weg. Rane kopt de bal weg. Medhurst rent richting de bal. Medhurst schiet op doel. Kilkelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lawton bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannakopoulos is nu in balbezit. Met opzet legt Lawton zijn tegenspeler op de grond. Giannakopoulos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Giannakopoulos kan niet meer verder spelen. Duffield komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Rane rent richting de bal. Rane met een sublieme pass. Medhurst rent richting de bal. Medhurst haalt uit met een fantastische trap. Kilkelly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Crawford rent richting de bal. Crawford passt de bal in één keer door. Duffield speelt de bal door. Medhurst heeft problemen om de bal te vangen. Medhurst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tong kopt de bal weg. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Rane heeft problemen om de bal te vangen. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Cunico met een sublieme pass. Duffield is nu in balbezit. Medhurst rent richting de bal. Duffield bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffield schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xyhxyh@0916 51%, mighty med 49%.
xyhxyh@0916 - mighty med 0:2