Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCCCCCCCC Sydney F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Davis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scarparaolo komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Huang bereikt de bal nog maar net als eerste. Huang passt de bal zonder na te denken. Derries bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljak verovert de bal door een tackle van achteren. Sabljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CCCCCCCCC - Sydney F.C 0:1

13e minuut.
Kovacevic geeft een hoge lob. Inworp. Beauchamp met een snelle inworp. Gallagher rent richting de bal. Gallagher geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pantelidis kopt de bal weg. Colosimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colosimo geeft een hoge lob. Sabljak is nu in balbezit. Sabljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CCCCCCCCC - Sydney F.C 0:2

18e minuut.
Gallagher probeert naar een medespeler te passen. Tobin rent richting de bal. Tobin probeert naar een medespeler te passen. Sabljak heeft problemen om de bal te vangen. Sabljak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCCCCCCCC - Sydney F.C 0:3

44e minuut.
Kovacevic met de inworp. Klungelig pakt Bunce de bal. Milligan begaat een overtreding. Milligan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCCCCCCCC 60%, Sydney F.C 40%.
CCCCCCCCC - Sydney F.C 0:3

56e minuut.
Huang rent richting de bal. Huang geeft de bal voor. Daar is Sabljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CCCCCCCCC - Sydney F.C 0:4

59e minuut.
Pantelidis kopt de bal weg. Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milligan passt de bal in één keer door. Daar is Landers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Milligan speelt de bal door. Scarparaolo rent richting de bal. Ryland begaat een overtreding. Ryland krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Beauchamp kopt de bal weg. Kovacevic geeft de bal voor. Gallagher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabljak is nu in balbezit. Sabljak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCCCCCCCC 57%, Sydney F.C 43%.
CCCCCCCCC - Sydney F.C 0:4