Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xyhxyh@0916 sydney9
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Vasilevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Healy rent richting de bal. Healy passt de bal met de wreef. Alagich rent richting de bal. Alagich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Yon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yon geeft een hoge lob. Burgoyne kopt de bal weg. Stathakis is nu in balbezit. Stathakis draait met de bal, schiet en ... Kilkelly bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Walker rent richting de bal. Walker passt de bal zonder na te denken. Dastey rent richting de bal. Burgoyne verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoyne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fisher speelt de bal door. Daar is Cross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dastey kopt de bal weg. Daar is Alagich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Ghannam rent richting de bal. Ghannam probeert naar een medespeler te passen. Alagich is nu in balbezit. Alagich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - sydney9 1:0

44e minuut.
Alagich rent richting de bal. Vasilevski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tong. Tong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xyhxyh@0916 47%, sydney9 53%.
xyhxyh@0916 - sydney9 1:0

46e minuut.
Stathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stathakis passt de bal zonder na te denken. Vasilevski heeft problemen om de bal te vangen. Alagich is nu in balbezit. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Fisher met een harde bal richting middenveld. Lawton kopt de bal weg. Daar is Yon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagich rent richting de bal. Alagich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - sydney9 2:0

50e minuut.
Lawton is nu in balbezit. Lawton geeft een lange en hoge pass. Prince kopt de bal weg. Tong is nu in balbezit. Tong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Burgoyne probeert naar een medespeler te passen. Lawton rent richting de bal. Stathakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Stathakis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stathakis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Healy rent richting de bal. Kladis verovert de bal door een tackle van achteren. Kladis met een sublieme pass. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong verovert de bal door een tackle van achteren. Tong speelt de bal door. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Tong is nu in balbezit. Tong passt de bal met de wreef. Daar is Yon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagich is nu in balbezit. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xyhxyh@0916 - sydney9 3:0

84e minuut.
Burgoyne passt de bal zonder na te denken. Ghannam is nu in balbezit. Kladis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kladis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xyhxyh@0916 36%, sydney9 64%.
xyhxyh@0916 - sydney9 3:0