Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kangroos PARISISCOOL2016
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Seaman kopt de bal weg. Geri heeft problemen om de bal te vangen. Bonetig probeert naar een medespeler te passen. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Barone met een sublieme pass. Brennan kopt de bal weg. Atkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kangroos - PARISISCOOL2016 0:1

21e minuut.
Xu heeft problemen om de bal te vangen. Bonetig onderschept slim de pass. Bonetig met een sublieme pass. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brennan met de inworp. Clark is nu in balbezit. Clark geeft een lange en hoge pass. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal. Barone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barone speelt de bal door. Clark kopt de bal weg. Xu is nu in balbezit. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kangroos - PARISISCOOL2016 0:2

38e minuut.
Davison passt de bal in één keer door. Osman rent richting de bal. Osman passt de bal zonder na te denken. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge schiet op doel. Woodbridge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Osman met een sublieme pass. Seaman rent richting de bal. Seaman passt de bal in één keer door. Hodge rent richting de bal. Hodge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kangroos 49%, PARISISCOOL2016 51%.
kangroos - PARISISCOOL2016 0:2

50e minuut.
Brennan bereikt de bal nog maar net als eerste. Davison verovert de bal door een tackle van achteren. Davison speelt de bal door. Hodge rent richting de bal. Hodge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zillman onderschept slim de pass. Bonetig probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Atkinson de bal. Richter onderschept slim de pass. Richter draait met de bal, schiet en ... Barone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kangroos - PARISISCOOL2016 0:3

58e minuut.
Radcliffe met een snelle inworp. Utting rent richting de bal. Utting met een sublieme pass. Richter is nu in balbezit. Richter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Grella met de inworp. Xu met een sublieme pass. Hodge is nu in balbezit. Hodge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kangroos - PARISISCOOL2016 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kangroos 50%, PARISISCOOL2016 50%.
kangroos - PARISISCOOL2016 1:3