Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Football Club Barcelona Vietnam Victors FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Webb verovert de bal door een tackle van achteren. OConnor rent richting de bal. Webb onderschept slim de pass. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Barcelona Vietnam - Victors FC 1:0

22e minuut.
Souris geeft een lange en hoge pass. Borg is nu in balbezit. Borg probeert naar een medespeler te passen. Eagleton speelt de bal door. Paulson geeft een lange en hoge pass. Nesic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jackson rent richting de bal. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Barcelona Vietnam - Victors FC 2:0

27e minuut.
Webb raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bakis komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Bakis kopt de bal weg. Tana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ross krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bakis kopt de bal weg. Paulson probeert de bal aan de voet te houden. Paulson probeert naar een medespeler te passen. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Borg met een sublieme pass. Kerr rent richting de bal. Kerr passt de bal met de wreef. Hughes heeft problemen om de bal te vangen. Hughes haalt uit met een fantastische trap. Sabljak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Club Barcelona Vietnam 52%, Victors FC 48%.
Football Club Barcelona Vietnam - Victors FC 2:0

53e minuut.
Paulson speelt de bal door. Jackson heeft problemen om de bal te vangen. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ... Daar is Jackson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ward onderschept slim de pass. Kerr is nu in balbezit. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Hughes is nu in balbezit. Hughes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bell geeft de bal voor. Inworp. Ryland met een snelle inworp. Kerr rent richting de bal. Kerr geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Club Barcelona Vietnam 56%, Victors FC 44%.
Football Club Barcelona Vietnam - Victors FC 2:0