Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beachside77 Kelmia Jets
Normal Tactiek test 3-5-2
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 30.3
waardeloos Schieten matig
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Myers passt de bal in één keer door. Sbaraglia is nu in balbezit. Johnson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Johnson krijgt een gele kaart. Sbaraglia raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Myers neemt zijn aanloop. Fletcher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beachside77 - Kelmia Jets 0:1

11e minuut.
Konik verovert de bal door een tackle van achteren. Konik met een sublieme pass. Lohy is nu in balbezit. Lohy geeft een hoge lob. Myers krijgt zijn hoofd ertegen. Fletcher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Elrich geeft de bal voor. Daar is Valentine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkoğul met een sublieme pass. Sbaraglia is nu in balbezit. Sbaraglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beachside77 - Kelmia Jets 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beachside77 70%, Kelmia Jets 30%.
Beachside77 - Kelmia Jets 0:2

57e minuut.
Konik geeft de bal voor. Klungelig pakt D`Heer de bal. D`Heer speelt de bal door. Myers is nu in balbezit. Myers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calheiros speelt de bal door. Vangelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelovski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lynch met een sublieme pass. Myers rent richting de bal. Sbaraglia is nu in balbezit. Sbaraglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beachside77 - Kelmia Jets 0:3

70e minuut.
Karski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karski geeft een hoge lob. D`Heer probeert de bal aan de voet te houden. Myers is nu in balbezit. Myers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jaskulski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Johnson de bal. Sbaraglia is nu in balbezit. Sbaraglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Myers is nu in balbezit. Myers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beachside77 - Kelmia Jets 0:4

75e minuut.
Lohy heeft problemen om de bal te vangen. Lohy passt de bal zonder na te denken. Sbaraglia is nu in balbezit. Sbaraglia haalt uit met een fantastische trap. Klee kopt de bal weg. Fletcher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Lohy heeft problemen om de bal te vangen. Lohy geeft een hoge lob. Daar is Klee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myers rent richting de bal. Myers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beachside77 63%, Kelmia Jets 37%.
Beachside77 - Kelmia Jets 0:4