Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
panania fc L.F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Broxton rent richting de bal. Broxton passt de bal zonder na te denken. Thomas rent richting de bal. White rent richting de bal. White haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Broxton passt de bal in één keer door. Thomas is nu in balbezit. White bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
panania fc - L.F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panania fc 59%, L.F.C 41%.
panania fc - L.F.C 0:1

52e minuut.
Tander onderschept slim de pass. Tander speelt de bal door. Mead rent richting de bal. Coleman onderschept slim de pass. Coleman schiet op doel. Willetts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coleman rent richting de bal. Coleman haalt uit met een fantastische trap. Willetts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
panania fc - L.F.C 1:1

56e minuut.
Hawkins probeert naar een medespeler te passen. Headland rent richting de bal. Broxton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Broxton krijgt een gele kaart. Headland raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Johnston is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chapman. Johnston is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Johnston zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. White bereikt de bal nog maar net als eerste. White haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Broxton met een sublieme pass. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day geeft een hoge lob. Groves bereikt de bal nog maar net als eerste. Groves speelt de bal door. Paal!

87e minuut.
Wirrpanda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lee met de inworp. Thomas rent richting de bal. Thomas geeft de bal voor. Surtees verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. White is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
panania fc - L.F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panania fc 58%, L.F.C 42%.
panania fc - L.F.C 1:2