Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beachside77 willy wether
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies verovert de bal door een tackle van achteren. Ryland rent richting de bal. Ryland schiet op doel. Perry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sekulovski verovert de bal door een tackle van achteren. Sekulovski met een sublieme pass. Kladis rent richting de bal. Kladis haalt uit met een fantastische trap. Peake werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beachside77 - willy wether 1:0

29e minuut.
Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee met een sublieme pass. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies haalt uit met een fantastische trap. Elrich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Elrich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cotte met een snelle inworp. Davies is nu in balbezit. Davies schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klee speelt de bal door. Inworp. Matera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cotte is nu in balbezit. Cotte geeft een hoge lob. Paal! Perry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beachside77 59%, willy wether 41%.
Beachside77 - willy wether 1:0

50e minuut.
Martinovic rent richting de bal. Sekulovski verovert de bal door een tackle van achteren. Sekulovski met een sublieme pass. Ryland rent richting de bal. Ryland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Davies probeert naar een medespeler te passen. Ryland is nu in balbezit. Perry speelt de bal door. Kladis is nu in balbezit. Kladis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Morris rent richting de bal. Morris passt de bal met de wreef. Ryland rent richting de bal. Davies is nu in balbezit. Davies haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Martinovic passt de bal in één keer door. Valentine is nu in balbezit. Valentine passt de bal met de wreef. Kladis rent richting de bal. Kladis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Davies rent richting de bal. Vangelovski onderschept slim de pass. Vangelovski probeert naar een medespeler te passen. Arrarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrarte geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beachside77 46%, willy wether 54%.
Beachside77 - willy wether 1:0