Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L.F.C Warnbro Strikers FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Giannopoulos passt de bal zonder na te denken. Thomas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ng. Ng krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ng bereikt de bal nog maar net als eerste. Recchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Recchia passt de bal zonder na te denken. Banks bereikt de bal nog maar net als eerste. Banks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Ng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas onderschept slim de pass. Thomas met een sublieme pass. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Giannopoulos geeft de bal voor. Ng speelt de bal door. Harris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banks rent richting de bal. Banks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Brown geeft de bal voor. Inworp. Grubb met de inworp. Recchia rent richting de bal. Recchia geeft de bal voor. Paal!

38e minuut.
O`Sullivan probeert de bal aan de voet te houden. Love is nu in balbezit. Love met een sublieme pass. Klungelig pakt Banks de bal. Banks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Thornton geeft een hoge lob. Daar is Tong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schofield is nu in balbezit. Schofield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
L.F.C - Warnbro Strikers FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.F.C 58%, Warnbro Strikers FC 42%.
L.F.C - Warnbro Strikers FC 1:0

47e minuut.
Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannopoulos is nu in balbezit. Harris begaat een overtreding. Harris krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee probeert naar een medespeler te passen. Thomas speelt de bal door. Schofield is nu in balbezit. Schofield draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L.F.C - Warnbro Strikers FC 2:0

77e minuut.
Day raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Judd komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.F.C 54%, Warnbro Strikers FC 46%.
L.F.C - Warnbro Strikers FC 2:0