Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futposes FC panania fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Na een snelle pass probeert Hawkins de bal onder controle te krijgen. Young kopt de bal weg. Daar is Hughes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corica is nu in balbezit. Corica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wheelhouse rent richting de bal. Wheelhouse geeft een lange en hoge pass. Hughes heeft problemen om de bal te vangen. Pottier is nu in balbezit. Pottier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Hawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trimboli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman rent richting de bal. Tander bereikt de bal nog maar net als eerste. Tander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Groves met de inworp. Klungelig pakt Kisnorbo de bal. Corica probeert naar een medespeler te passen. Pottier is nu in balbezit. Pottier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Hasleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisnorbo onderschept slim de pass. Kisnorbo met een sublieme pass. Tander is nu in balbezit. Tander schiet op doel. OConnor bokst de bal weg.

38e minuut.
Young onderschept slim de pass. Arrarte is nu in balbezit. Arrarte passt de bal zonder na te denken. Kisnorbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisnorbo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futposes FC 57%, panania fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Futposes FC - panania fc 0:0

46e minuut.
Chapman rent richting de bal. Chapman passt de bal zonder na te denken. Coleman rent richting de bal. Daar is Tander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tander schiet op doel. OConnor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Corica verovert de bal door een tackle van achteren. Pottier bereikt de bal nog maar net als eerste. Corica rent richting de bal. Corica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Arrarte geeft een hoge lob. Despotovski geeft de bal voor. Headland kopt de bal weg. Coleman is nu in balbezit. Coleman schiet op doel. OConnor bokst de bal weg.

77e minuut.
Corica passt de bal zonder na te denken. Pottier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirrpanda is nu in balbezit. Pottier verovert de bal door een tackle van achteren. Pottier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futposes FC - panania fc 1:0

85e minuut.
Hasleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasleby probeert naar een medespeler te passen. Hawkins probeert naar een medespeler te passen. Despotovski rent richting de bal. Despotovski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futposes FC 46%, panania fc 54%.
Futposes FC - panania fc 1:0