Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
willy wether Kelmia Jets
Normal Tactiek test 3-5-2
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 32
poor Schieten average
poor Passen solid
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Jaskulski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sbaraglia de bal. D`Heer probeert naar een medespeler te passen. Myers is nu in balbezit. Myers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Calheiros met een sublieme pass. Lohy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohy speelt de bal door. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer draait met de bal, schiet en ... Peake verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Lohy geeft een lange en hoge pass. Sekulovski heeft problemen om de bal te vangen. Sbaraglia is nu in balbezit. Sbaraglia draait met de bal, schiet en ... Peake probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
willy wether - Kelmia Jets 0:1

16e minuut.
Ryland passt de bal in één keer door. Myers heeft problemen om de bal te vangen. Sekulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myers verovert de bal door een tackle van achteren. Myers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lynch trapt de bal weg van het doel. D`Heer kopt de bal weg. Myers bereikt de bal nog maar net als eerste. Myers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer passt de bal zonder na te denken. Myers rent richting de bal. Myers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Matera kopt de bal weg. Daar is Sekulovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heer met een sublieme pass. Myers bereikt de bal nog maar net als eerste. Myers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Türkoğul rent richting de bal. Türkoğul met een sublieme pass. Sbaraglia rent richting de bal. Sbaraglia draait met de bal, schiet en ... Zhu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: willy wether 76%, Kelmia Jets 24%.
willy wether - Kelmia Jets 0:1

47e minuut.
Jaskulski speelt de bal door. Calheiros geeft een lange en hoge pass. Sbaraglia kopt de bal weg. Myers rent richting de bal. Myers draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lohy met een snelle inworp. Lee is nu in balbezit. D`Heer begaat een overtreding. D`Heer krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Lohy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

58e minuut.
D`Heer rent richting de bal. D`Heer passt de bal zonder na te denken. Zhu is nu in balbezit. Sbaraglia onderschept slim de pass. Sbaraglia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Calheiros probeert naar een medespeler te passen. Budin probeert naar een medespeler te passen. Morris rent richting de bal. Myers bereikt de bal nog maar net als eerste. Myers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Myers bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer passt de bal in één keer door. Sbaraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaraglia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
D`Heer speelt de bal door. Myers is nu in balbezit. D`Heer rent richting de bal. Myers rent richting de bal. Myers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zhu bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer met een sublieme pass. Sbaraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaraglia haalt uit met een fantastische trap. Peake probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
willy wether - Kelmia Jets 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: willy wether 68%, Kelmia Jets 32%.
willy wether - Kelmia Jets 0:2