Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
panania fc Warnbro Strikers FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Ng is nu in balbezit. Tander onderschept slim de pass. Tong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tander is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tander zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Headland rent richting de bal. Headland geeft een hoge lob. Arnold is nu in balbezit. Coleman verovert de bal door een tackle van achteren. Coleman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Recchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisnorbo speelt de bal door. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman haalt uit met een fantastische trap. Burns probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
panania fc - Warnbro Strikers FC 1:0

39e minuut.
Ng speelt de bal door. Recchia rent richting de bal. Recchia speelt de bal door. Banks bereikt de bal nog maar net als eerste. Banks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Arnold geeft de bal voor. Kisnorbo controleert de bal met de borst. Giannopoulos rent richting de bal. Tander verovert de bal door een tackle van achteren. Tander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panania fc 34%, Warnbro Strikers FC 66%.
panania fc - Warnbro Strikers FC 1:0

47e minuut.
Kisnorbo verovert de bal door een tackle van achteren. Kisnorbo probeert naar een medespeler te passen. Grubb is nu in balbezit. Grubb geeft een lange en hoge pass. Hughes kopt de bal weg. Surtees verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Banks is nu in balbezit. Banks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
panania fc - Warnbro Strikers FC 1:1

49e minuut.
Coleman rent richting de bal. Recchia onderschept slim de pass. Recchia speelt de bal door. Trimboli rent richting de bal. Trimboli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Groves bereikt de bal nog maar net als eerste. Recchia rent richting de bal. Recchia passt de bal zonder na te denken. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
panania fc - Warnbro Strikers FC 1:2

65e minuut.
Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman onderschept slim de pass. Giannopoulos begaat een overtreding. Coleman roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Coleman kan niet meer verder spelen. Adkins komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Giannopoulos passt de bal in één keer door. Tander rent richting de bal. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Tander bereikt de bal nog maar net als eerste. Tander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Recchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Headland verovert de bal door een tackle van achteren. Headland passt de bal met de wreef. Daar is Adkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adkins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trimboli neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
panania fc - Warnbro Strikers FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panania fc 46%, Warnbro Strikers FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
panania fc - Warnbro Strikers FC 2:2