Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kelmia Jets L.F.C
test 3-5-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 16.7
matig Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Bingley bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer onderschept slim de pass. D`Heer met een sublieme pass. Sbaraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaraglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
D`Heer verovert de bal door een tackle van achteren. Myers is nu in balbezit. Myers passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sbaraglia de bal. Sbaraglia haalt uit met een fantastische trap. Silvagni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Türkoğul probeert naar een medespeler te passen. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer met een sublieme pass. Sbaraglia is nu in balbezit. Sbaraglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sbaraglia heeft problemen om de bal te vangen. D`Heer met een sublieme pass. Myers bereikt de bal nog maar net als eerste. Myers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kelmia Jets - L.F.C 1:0

18e minuut.
Bingley rent richting de bal. Myers onderschept slim de pass. Myers met een sublieme pass. Sbaraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaraglia haalt uit met een fantastische trap. Silvagni bokst de bal weg. D`Heer rent richting de bal. D`Heer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bingley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harris komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Türkoğul rent richting de bal. Türkoğul met een sublieme pass. Klungelig pakt Brown de bal. Sbaraglia rent richting de bal. Sbaraglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schofield de bal. Schofield haalt uit met een fantastische trap. Lynch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Myers rent richting de bal. Myers passt de bal zonder na te denken. Sbaraglia rent richting de bal. Sbaraglia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brown rent richting de bal. Brown geeft een hoge lob. Calheiros kopt de bal weg. Sbaraglia rent richting de bal. Sbaraglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kelmia Jets 28%, L.F.C 72%.
Kelmia Jets - L.F.C 1:0

50e minuut.
Myers rent richting de bal. Harris is nu in balbezit. Myers begaat een overtreding. Myers krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Inworp. Jaskulski met een snelle inworp. Harris rent richting de bal. D`Heer verovert de bal door een tackle van achteren. D`Heer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Thomas is nu in balbezit. Thomas passt de bal in één keer door. Konik geeft de bal voor. Jaskulski rent richting de bal. Jaskulski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Thornton kopt de bal weg. Türkoğul is nu in balbezit. Türkoğul geeft de bal voor. Klungelig pakt Johnston de bal. Lohy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Thornton geeft de bal voor. Inworp. Jaskulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`Heer rent richting de bal. D`Heer geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Thornton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jaskulski met de inworp. D`Heer probeert de bal met de borst te controleren. D`Heer geeft de bal voor. Silvagni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kelmia Jets 19%, L.F.C 81%.
Kelmia Jets - L.F.C 1:0