Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liam Futposes FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Hasleby is nu in balbezit. Warren onderschept slim de pass. Warren met een sublieme pass. Cunningham rent richting de bal. Cunningham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mason rent richting de bal. Hasleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hasleby is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hasleby met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hickey bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiteri onderschept slim de pass. Spiteri passt de bal in één keer door. Corica is nu in balbezit. Corica draait met de bal, schiet en ... Rose verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Arrarte is nu in balbezit. Arrarte geeft een hoge lob. Trappe kopt de bal weg. Pottier rent richting de bal. Pottier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Warren is nu in balbezit. Cunningham is nu in balbezit. Cunningham haalt uit met een fantastische trap. Upton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. OConnor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liam - Futposes FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liam 59%, Futposes FC 41%.
liam - Futposes FC 1:0

48e minuut.
Corica bereikt de bal nog maar net als eerste. Corica passt de bal in één keer door. Trappe rent richting de bal. Pottier rent richting de bal. Pottier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hawkins geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Young de bal onder controle te krijgen. Warren met een sublieme pass. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hasleby speelt de bal door. Hawkins rent richting de bal. Hawkins passt de bal met de wreef. Corica rent richting de bal. Corica passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
liam - Futposes FC 1:1

75e minuut.
Daar is Spiteri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiteri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wheelhouse de bal. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham draait met de bal, schiet en ... OConnor bokst de bal weg. Cunningham rent richting de bal. Cunningham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liam - Futposes FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liam 62%, Futposes FC 38%.
liam - Futposes FC 2:1