Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liam L.F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Thomas passt de bal in één keer door. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liam - L.F.C 0:1

14e minuut.
Brown is nu in balbezit. Brown passt de bal met de wreef. Daar is Thornton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunningham rent richting de bal. Cunningham schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Broxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Broxton met een sublieme pass. Thomas speelt de bal door. Schofield rent richting de bal. Schofield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liam - L.F.C 0:2

24e minuut.
Lillee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillee passt de bal in één keer door. Broxton speelt de bal door. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rose trapt de bal weg. Broxton geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lillee de bal onder controle te krijgen. Schofield is nu in balbezit. Schofield draait met de bal, schiet en ... Rose probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
O`Sullivan geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mason neemt de hoekschop. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lee heeft problemen om de bal te vangen. Harvey probeert naar een medespeler te passen. Warren rent richting de bal. Cunningham is nu in balbezit. Cunningham draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Thornton probeert de bal met de borst te controleren. Cunningham is nu in balbezit. Thornton onderschept slim de pass. Warren verovert de bal door een tackle van achteren. Warren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liam 56%, L.F.C 44%.
liam - L.F.C 0:2

47e minuut.
Broxton probeert naar een medespeler te passen. Bowen is nu in balbezit. Bowen probeert naar een medespeler te passen. Cunningham is nu in balbezit. Cunningham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liam - L.F.C 1:2

50e minuut.
Broxton passt de bal in één keer door. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas passt de bal zonder na te denken. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Broxton rent richting de bal. Broxton passt de bal in één keer door. Healy is nu in balbezit. Schofield onderschept slim de pass. Schofield schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Trappe met een snelle inworp. Harvey rent richting de bal. Harvey speelt de bal door. Chang rent richting de bal. Chang geeft een lange en hoge pass. Willetts bokst de bal weg.

75e minuut.
O`Sullivan passt de bal met de wreef. Thomas is nu in balbezit. Schofield rent richting de bal. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liam - L.F.C 1:3

81e minuut.
Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas passt de bal zonder na te denken. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield haalt uit met een fantastische trap. Rose probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liam - L.F.C 1:4

82e minuut.
Klungelig pakt Cunningham de bal. Cunningham passt de bal met de wreef. Harvey is nu in balbezit. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Bingley is nu in balbezit. Warren onderschept slim de pass. Warren passt de bal zonder na te denken. Cunningham rent richting de bal. Cunningham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liam 52%, L.F.C 48%.
liam - L.F.C 1:4