Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kelmia Jets Warnbro Strikers FC
test 3-5-2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 15.5
matig Schieten waardeloos
solide Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Türkoğul speelt de bal door. Calheiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Calheiros speelt de bal door. Myers rent richting de bal. Myers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zmire geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calheiros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lohy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohy geeft een lange en hoge pass. Burns bokst de bal weg. Sbaraglia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kelmia Jets - Warnbro Strikers FC 1:0

24e minuut.
Jaskulski passt de bal zonder na te denken. Myers rent richting de bal. Myers passt de bal zonder na te denken. Sbaraglia rent richting de bal. Sbaraglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kelmia Jets - Warnbro Strikers FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kelmia Jets 39%, Warnbro Strikers FC 61%.
Kelmia Jets - Warnbro Strikers FC 2:0

48e minuut.
Türkoğul probeert naar een medespeler te passen. D`Heer speelt de bal door. Myers is nu in balbezit. Myers haalt uit met een fantastische trap. Burns werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Zmire passt de bal met de wreef. Calheiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Calheiros geeft de bal voor. Myers is nu in balbezit. Myers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sbaraglia rent richting de bal. Sbaraglia schiet op doel. Burns probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kelmia Jets - Warnbro Strikers FC 3:0

67e minuut.
D`Heer passt de bal in één keer door. Sbaraglia heeft problemen om de bal te vangen. D`Heer is nu in balbezit. Myers bereikt de bal nog maar net als eerste. Myers draait met de bal, schiet en ... Burns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kelmia Jets - Warnbro Strikers FC 4:0

69e minuut.
D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Myers rent richting de bal. Myers passt de bal in één keer door. Daar is Sbaraglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sbaraglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tong geeft de bal voor. Jaskulski kopt de bal weg. D`Heer speelt de bal door. Sbaraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaraglia draait met de bal, schiet en ... Burns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Türkoğul geeft een lange en hoge pass. Sbaraglia heeft problemen om de bal te vangen. Sbaraglia draait met de bal, schiet en ... Myers bereikt de bal nog maar net als eerste. Myers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kelmia Jets 25%, Warnbro Strikers FC 75%.
Kelmia Jets - Warnbro Strikers FC 4:0