Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beachside77 Futposes FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Valentine rent richting de bal. Valentine geeft een hoge lob. Hawkins probeert de bal aan de voet te houden. Kladis is nu in balbezit. Kladis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klee passt de bal in één keer door. Vangelovski is nu in balbezit. Young schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vangelovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vangelovski met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arrarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladis verovert de bal door een tackle van achteren. Kladis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beachside77 - Futposes FC 1:0

21e minuut.
Despotovski geeft een lange en hoge pass. Pottier rent richting de bal. Petkovic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pottier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Corica neemt zijn aanloop. Perry bokst de bal weg. Corica bereikt de bal nog maar net als eerste. Corica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Young speelt de bal door. Pottier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martinovic rent richting de bal. Pottier onderschept slim de pass. Pottier schiet op doel. Perry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Despotovski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Vangelovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pottier is nu in balbezit. Pottier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Valentine bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentine passt de bal met de wreef. Hasleby rent richting de bal. Kladis onderschept slim de pass. Kladis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Despotovski is nu in balbezit. Despotovski passt de bal met de wreef. Pottier is nu in balbezit. Pottier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Petkovic de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Arrarte is nu in balbezit. Kladis onderschept slim de pass. Upton rent richting de bal. Kladis verovert de bal door een tackle van achteren. Kladis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beachside77 40%, Futposes FC 60%.
Beachside77 - Futposes FC 1:0

48e minuut.
Wheelhouse geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arrarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valentine is nu in balbezit. Valentine geeft de bal voor. OConnor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Valentine bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton verovert de bal door een tackle van achteren. Upton met een sublieme pass. Pottier rent richting de bal. Pottier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Vangelovski speelt de bal door. Arrarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrarte met een sublieme pass. Valentine bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentine draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beachside77 - Futposes FC 2:0

82e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Johnson geeft de bal voor. Young heeft problemen om de bal te vangen. Corica is nu in balbezit. Corica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beachside77 49%, Futposes FC 51%.
Beachside77 - Futposes FC 2:0