Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
panania fc liam
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Coleman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Warren. Coleman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Headland met een snel genomen vrije trap. Jeans kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bowen geeft een hoge lob. Chang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holmes. Holmes krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Holmes rent richting de bal. Kisnorbo rent richting de bal. Chang begaat een overtreding. Chang krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lillee geeft de bal voor. Cunningham springt en kopt de bal. Hughes kopt de bal weg. Warren rent richting de bal. Warren draait met de bal, schiet en ... Surtees bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
panania fc - liam 0:1

35e minuut.
Lillee geeft een hoge lob. Cunningham rent richting de bal. Hughes rent richting de bal. Cunningham verovert de bal door een tackle van achteren. Cunningham schiet op doel. Surtees probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Wirrpanda de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
panania fc - liam 0:2

37e minuut.
Harvey met de inworp. Headland is nu in balbezit. Headland probeert naar een medespeler te passen. Coleman is nu in balbezit. Coleman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Lillee passt de bal zonder na te denken. Warren rent richting de bal. Warren passt de bal zonder na te denken. Cunningham is nu in balbezit. Cunningham schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panania fc 43%, liam 57%.
panania fc - liam 0:2

46e minuut.
Warren bereikt de bal nog maar net als eerste. Tander bereikt de bal nog maar net als eerste. Tander passt de bal in één keer door. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Harvey de bal. Headland bereikt de bal nog maar net als eerste. Headland geeft de bal voor. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Headland onderschept slim de pass. Headland passt de bal met de wreef. Coleman is nu in balbezit. Tander is nu in balbezit. Tander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panania fc 46%, liam 54%.
panania fc - liam 0:2