Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beachside77 Warnbro Strikers FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
Martinovic geeft een lange en hoge pass. Valentine kopt de bal weg. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladis onderschept slim de pass. Kladis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burns trapt de bal weg. Recchia speelt de bal door. Klungelig pakt Banks de bal. Banks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fletcher trapt de bal weg van het doel. Vangelovski kopt de bal weg. Klungelig pakt Zmire de bal. Kladis is nu in balbezit. Kladis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Arrarte met een sublieme pass. Kladis is nu in balbezit. Ng rent richting de bal. Kladis verovert de bal door een tackle van achteren. Kladis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beachside77 - Warnbro Strikers FC 1:0

32e minuut.
Martinovic passt de bal met de wreef. Giannopoulos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valentine. Valentine krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Tana passt de bal met de wreef. Giannopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Valentine begaat een overtreding. Valentine krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Giannopoulos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Elrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Banks onderschept slim de pass. Banks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beachside77 48%, Warnbro Strikers FC 52%.
Beachside77 - Warnbro Strikers FC 1:0

60e minuut.
Giannopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrarte verovert de bal door een tackle van achteren. Arrarte passt de bal in één keer door. Kladis is nu in balbezit. Kladis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
McIlroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tana verovert de bal door een tackle van achteren. Tana speelt de bal door. Vangelovski rent richting de bal. Vangelovski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vangelovski passt de bal met de wreef. Tong rent richting de bal. Kladis maakt een afschuwelijke overtreding. Kladis krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Recchia is nu in balbezit. Recchia geeft de bal voor. Petkovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banks rent richting de bal. Banks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beachside77 - Warnbro Strikers FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beachside77 45%, Warnbro Strikers FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beachside77 - Warnbro Strikers FC 1:1