Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warnbro Strikers FC Beachside77
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Giannopoulos geeft een lange en hoge pass. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb geeft een hoge lob. Banks rent richting de bal. Banks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warnbro Strikers FC - Beachside77 1:0

20e minuut.
Prince onderschept slim de pass. Prince geeft een hoge lob. Daar is Zmire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kladis is nu in balbezit. Kladis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Martinovic onderschept slim de pass. Martinovic geeft een lange en hoge pass. Zmire rent richting de bal. Kladis onderschept slim de pass. Kladis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warnbro Strikers FC - Beachside77 1:1

44e minuut.
Giannopoulos met een snelle inworp. Love bereikt de bal nog maar net als eerste. Love met een sublieme pass. Daar is Recchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recchia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warnbro Strikers FC 49%, Beachside77 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warnbro Strikers FC - Beachside77 1:1

52e minuut.
Martinovic passt de bal met de wreef. Prince rent richting de bal. Prince passt de bal in één keer door. Kladis rent richting de bal. Kladis haalt uit met een fantastische trap. Burns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Love bereikt de bal nog maar net als eerste. Klee onderschept slim de pass. Klee met een sublieme pass. Arrarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrarte geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Martinovic heeft problemen om de bal te vangen. Martinovic geeft een hoge lob. Kladis rent richting de bal. Kladis draait met de bal, schiet en ... Burns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warnbro Strikers FC 67%, Beachside77 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warnbro Strikers FC - Beachside77 1:1